huen
NÉZŐKNEK
VERSENYZŐKNEK
SAJTÓ
INTERJÚK
VIDEÓ

KisKeso Clióval tér vissza

(2009-07-30 19:43:25)

Kesjár János, Csonti
(Renault Clio R3)
 
A pécsi nevezési listán egy rég látott név: Kesjár János neve szerepel egy Renault Clio R3 pilótájaként. Erről beszélgettünk Janival.
- Tavaly láthattunk utoljára versenyautóban…
- Igen, ez így van. Ferjáncz Andrissal indultunk Egerben és Miskolcon. 2007-ben is csak egy versenyen indultam. Jó pár év kimaradt a rendszeres autózásból…

Kőváry hullámvasúton

(2009-07-30 19:10:49)

Kőváry Barna tavaly megnyerte a Mecsek-ralit kategóriájában, a pilóta bízik benne, hogy ismételni tud. A sikerhez felújított autó segítheti a pécsi gyökerekkel rendelkező versenyzőt.
Augusztus első hétvégéjén rendezik az országos ralibajnokság (ORB) ötödik futamát, a 42. Allianz Rallye-t. A Mecsek-raliként ismert futam a bajnokság egyik legtradicionálisabb versenye, immár 42. alkalommal száguldanak a Pécs környéki pályákon a ralisok. Bár 30 éve még idénynyitó verseny volt, az utóbbi években pedig az évad vége felé szerepelt a naptárban, most nyáron, az idény felénél rendezik. A várható hőség mellett viszont más újdonság nincs, a megszokott pályákon zajlik majd a verseny.

Megérkezett az új Citroën C2 S–1600-as

(2009-07-29 23:58:23)

Bútor Róbert, Tóth Vilmos

Megérkezett a Citroën–Total Rallye Team új Szuper–1600-as Citroën C2-es versenyautója, amivel Bútor Róbert és Tóth Vilmos a 42. Allianz Rallye-n fog először rajthoz állni. Az autót teljes egészében magyar csapat fogja felkészíteni és üzemeltetni.

Zsíros Imi visszatér

(2009-07-29 23:43:13)

Zsíros Imre, Erdei László
(Lada VFTS)

 
Egy kihagyott verseny után visszatér Zsíros Imre és Erdei László a Mecsek-ralin, amely úgy alakult, hogy a párosnak félig-meddig a hazai versenye lett.

Korda Racing: a győzelem reményében

(2009-07-29 23:33:02)

Az abszolút futamgyőzelmét tűzi ki célul a Korda Racing az országos ralibajnokság pécsi állomásán. A subarus csapat a Veszprém-rali óta eltelt időben sem tűnt el az autósportok világából, egy héttel a Veszprém-rali után Korda Erik a tereprali-bajnokság bajai állomásán vett részt, ahonnan az abszolút második helyért járó serleggel térhetett haza.

Pethő a bajnokságért

(2009-07-29 15:16:55)

Kedvenc és pályafutása eddigi legeredményesebb versenye a 42. Allianz Rallye Pethő István számára, aki navigátorával, Bacigál Igorral az országos ralibajnokság (ORB) második helyén áll. Miután csak öt ponttal van lemaradva a bajnokságot vezető Hadik mögött és három pont az előnye a harmadik és a negyedik helyezett Trencsényi és Osváth előtt, Pethő mindenképpen szoros versenyre számít.

Murva- után aszfaltsiker?

(2009-07-29 08:55:27)

Mucsina Tamás,  Csoór J. Tibor
(Toyota Celica GT-Four)
 
Vágjunk is rögtön a közepébe: mindjárt itt a péntek, és eljött a Mecsek-rali, az „aszfaltbetyárok Mekkája”. Megint láthatjuk az OB 2009-es mezőnyét, ahogy egyesével elrajtolnak a 42. Allianz Rallye gyorsasági szakaszain. Idén a mecseki verseny öt különböző szakaszból, összesen tizenhárom gyorsaságiból és egy prológból áll. Sokak számára ismert gyorsok is előkerülnek: Camping – Árpádtető; Alsómocsolád – Mecsekpölöske; Nyárásvölgy – Hetvehely; Bakonya – Nyárásvölgy; Árpádtető - Remeterét. A Maricsek Team képviseletében ismét, a már jól ismert és eredményes páros, Mucsina Tamás és Csoór J. Tibor ül be a Toyota Celica GT-Fourba. Ezen a hétvégén Maricsek Miklós csak csapatfőnökként lesz jelen.

előző oldal1 2 3 4 5 következő oldal

Főtámogató
http://www.ahbrt.hu

Támogatók
http://www.vorosauto.hu/
#
http://www.pecs2010.hu/
http://www.synergon.hu
http://www.mecsextrem.hu/
http://www.dravanet.hu
http://www.pecsplaza.hu
http://www.segafredo.hu/
http://www.technotrade.hu/
http://www.dreher.hu
http://www.bizol.hu
http://www.dunlopmotorsport.hu
http://www.hellenergy.hu
http://www.suzuki.hu

© 2009. J-Group Fotoprint Kft. | Copyright
A verseny internetet szolgáltatója a Drávanet ZRt.
A Magyar Suzuki Zrt. a magyar rallyesport hivatalos támogatója.