huen
NÉZŐKNEK
VERSENYZŐKNEK
SAJTÓ
INTERJÚK
VIDEÓ

Rallye2: Élménybeszámoló a szervizparkból:

(2009-08-01 16:54:23)

Harsányi Zsolt, Csurja János
(Renault Clio RS, A7 - képünkön):

- Még olajos volt a pálya, megcsúsztunk rajta, nekicsapódtunk egy sziklafalnak. Ez visszadobott az aszfaltra, forogtunk egyet és itt lett vége, totálkárral.

Popovics László, Németh Fruzsina (Peugeot 306, A7):

- Sajnos az első gyorsot kivették, pedig jó kis bemelegítés lett volna. A másodiknak kalandos lett az eleje, elúszott az autó egy balosban, irtottuk egy kicsit a növényzetet. Ettől függetlenül nagyon jó volt, egyre jobban érezzük az autót, pedig még csak tanulásnak szánjuk a versenyeket. Nem terveztük, hogy nézzük az időket, de tetszik, amit látok, hogy a harmadik helyen állunk.

Vavika Tibor, Baumhakl Kornél (Mitsubishi Lancer Evo VIII, F3):
- A második gyors nem sikerült túl jól, túl kemények a gátlóink és volt egy defektünk. A harmadikon abszolút időt mentünk, annak ellenére, hogy megálltunk, amikor Medveczék beestek. A gátlókon puhítani kell a szervizben és végigérni a következő körben.

Kondor Lajos, Dara Róbert (Peugeot 106, A6):
- Felrobbant a motorunk, kikönyökölt az oldalán a hajtókar. Szerettünk volna új motort csináltatni, de aztán úgy döntöttünk, hogy majd jövőre, így is jókat küzdünk Harsányiékkal. Ezek után kénytelenek leszünk újat csináltatni. Tavaly ugyanezen a gyorson estünk ki váltóhiba miatt, nincs szerencsénk.  Éppen kezdtük volna élvezni a versenyt Zsolték esése után, jól lejöttünk a szűk részen is, erre tönkrement a motor.

Szabó Ferenc, Brigovácz Dóra (Lada VFTS, F2):
- Óriási volt az első kör, sajnálom, hogy etap lett az első. A kisvaszari gyorsot nagyon szeretjük, jól is sikerült, abszolút negyedik időt mentünk. Nyárásvölgyön a keskenyen kicsit visszafogtuk magunkat a rönkök miatt, mégis ez sikerült a legjobban.

Stepán Árpád, Lovay Miklós (Lada 2101, F1):
- Utcai gumikkal megyünk, csúszkálunk is rendesen és nagyon élvezzük a versenyt. Az autó hibátlanul működik, kicsit kemény a gumink, de ettől függetlenül, minden jó.

Kuncz Dezső, Kemény Zsolt (Honda Civic, A6):
- A harmadik gyorson a csiki-csukiban kicsúszott az eleje és beestünk egy árokba. Pechünkre a nézőket úgy kellett noszogatni, hogy segítsenek nekünk. Mire kiszedtek minket, rengeteg idő eltelt. A második körben megpróbálunk jól menni, és javítani az eredményen.

Guzi János, Radványi József (Peugeot 106 S16, N2):
- Kalandos volt a verseny eleje, Kisvaszaron egy bal3, tempóban, 160-as sebességnél megúszott az autó, majdnem megforogtunk. Megfogtam, átugrattunk egy hídon, ami bedobott az erdőbe, alig tudtunk kikeveredni. Nagyon boldog vagyok, hogy az élen állunk, jó érzés, hogy hazai pályán ilyen jól szerepelünk. Kaptunk két vadonatúj gumit a Neukirchner-Jancza kettőstől, amit nagyok köszönünk nekik.

Kádár Attila, Békési Gabriella (BMW 120 D, N3):
- Jól sikerült az első kör, a második helyről várjuk a folytatást. Kíváncsi leszek a második körben, élesben hogy fog sikerülni az árpádtetői gyors, ami először etap lett. A mocsoládi pályán akadt egy kis kommunikációs problémánk, nem találtuk az összhangot, rengeteget hagytunk bent azon a gyorson. Nagyon kemény versenyünk van, pedig azt hittük Komló után ez már egyszerű menet lesz.

Borbás Szabolcs, Borbás Attila (Mitsubishi Lancer Evo VII, F3):
- A második gyorsot úgy gondoltuk, kicsit jobban meghúzzuk, sikerült is, Medvecz Petinek adtunk tízet, Vavikának pedig 21 másodpercet. A nyárásvölgyi gyors rajtjában elment a turbónyomásunk, 0,1-es nyomással kínlódtuk végig a szakaszt. A szervizben futópercre lett kész az autónk, a turbó cserén kívül nem is volt másra idejük a szerelőknek.

Főtámogató
http://www.ahbrt.hu

Támogatók
http://www.vorosauto.hu/
#
http://www.pecs2010.hu/
http://www.synergon.hu
http://www.mecsextrem.hu/
http://www.dravanet.hu
http://www.pecsplaza.hu
http://www.segafredo.hu/
http://www.technotrade.hu/
http://www.dreher.hu
http://www.bizol.hu
http://www.dunlopmotorsport.hu
http://www.hellenergy.hu
http://www.suzuki.hu

© 2009. J-Group Fotoprint Kft. | Copyright
A verseny internetet szolgáltatója a Drávanet ZRt.
A Magyar Suzuki Zrt. a magyar rallyesport hivatalos támogatója.